Funderingswapening

LNB Wapeningsstaal heeft zich gespecialiseerd in onder meer het leveren en aanbrengen van betonwapening en funderingswapening. Wij zijn een jong bedrijf en gevestigd in Ooltgensplaat. LNB wapeningsstaal houdt zich bezig met het leveren en aanbrengen van betonwapening. Dit doen wij voor zowel particulieren als voor bedrijven.

DIENSTEN

Wij werken samen met enkele van de grootste namen in de bouwwereld. Denk aan bijvoorbeeld MNO Vervat BV, Strukton BV en Heijmans BV, Ballast Nedam BV Aannemingsbedrijf Fraanje BV, Bouwgroep Peters BV. Maar ook met kleinere bedrijven in het land werken wij samen. Wij kunnen ook, als dat de voorkeur geniet van de opdrachtgever, bijvoorbeeld funderingswapening aanbrengen op de bouwplaats.

Naast funderingswapening levert LNB wapeningsstaal ook andere diensten, zoals het leveren en plaatsen van bijvoorbeeld wapeningsnetten voor vloeren en erfafscheidingen. Wij hebben het vervoer van wapeningsbeton in eigen beheer en daarom kunnen wij snel inspringen op situaties bij onze klanten.