Betonmatten

Betonmatten worden geleverd door LNB Wapeningsstaal de specialist in betonwapening. Wij hebben vele jaren ervaring in betonwapening. LNB Wapeningsstaal houdt te allen tijde rekening met uw wensen. Bovendien staan wij garant voor een optimale oplossing. Dankzij onze flexibele instelling en onze eigen vervoermogelijkheden kunnen wij snel betonmatten en ander betonvelchtwerk leveren door heel Nederland.

Betonmatten kennen vele verschillende toepassingen

Betonmatten van LNB Wapeningsstaal kunnen in vele situaties worden toegepast. Zo maakt het gebruik van deze matten het storten van een betonvloer eenvoudiger en zorgt het ervoor dat de betonvloer steviger is. Ook zijn de betonmatten te gebruiken voor een erfafscheiding. Dit maakt de betonmatten zeer veelzijdig, waardoor deze de brede toepassingsmogelijkheden hebben.

U kunt ook bij ons terecht voor betonijzer, bouwstaalmatten, funderingswapening en diverse andere producten.

Wilt u graag meer weten over onze betonmatten of over de toepassingsmogelijkheden van deze matten? Of wilt u meer weten over onze andere producten en diensten? Neem dan contact met ons door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt via deze weg ook vrijblijvend een offerte aanvragen.